Megoldás a kellemetlen lehelet ellen - TetroBreath termékcsalád

Végre Magyarországon is kaphatók a TetroBreath termékek! Amerikában és a világ számtalan országában már évek óta használják sikerrel. A TetroBreath nem próbálja meg elfedni a kellemetlen szájszagot egy másik erős illattal, hanem a rossz lehelet okát szűnteti meg!


Már Magyarországon is kapható a TetroBreath termékcsalád, amely egyedülálló, Dr. Katz amerikai fogorvos és bakteriológus fejlesztette ki, kifejezetten a halitózis kezelésére. A kutatások bebizonyították, hogy a kellemetlen lehelet az esetek 90%-ában nem a rossz szájhigiéniára, vagy egyéb szájon kívüli okokra (pl. gyomorproblémák) vezethető vissza. Halitózis akkor alakul ki, ha az életkörülmények a szájban és a torokban oly módon változnak meg, hogy az egyébként normál körülmények között is jelenlevő, fehérjebontó anaerob baktériumok elszaporodnak és nagy mennyiségű illékony kénvegyületet (VSC) termelnek.

A TetroBreath nagy áttörést hozott a halitózis kezelésében. A TetroBreath termékek tudományos, hatásos, biztonságos és könnyen használható megoldást kínálnak a rossz leheletre. A TetroBreath hatása azon alapul, hogy a rossz lehelet okát szünteti meg. Fertőtlenít, növeli a szájban és a torokban található oxigén mennyiségét. Hatóanyaga az aktív oxigén, az OXYD-8 formula, amely gátolja azon anaerob baktériumok elszaporodását, amelyek a rossz leheletért felelős kénvegyületeket termelik. A már meglévő kénvegyületeket semleges anyagokká oxidálja. A rendkívül aktív hatóanyag oxigénje a szájba jutva azonnal felszabadul, és 24 órán át (!) friss leheletet biztosít. A ThreaBreath nem tartalmaz alkoholt, cukrot. Mentes minden mesterséges íz- és színezőanyagtól. Hatóanyaga teljesen természetes és emellett nagy koncentrátumban tartalmaz aloé Vera-t. Nemrégiben kimutatták, hogy az aloé Vera felgyorsítja a feldagadt, begyulladt íny gyógyulását. Természetes mentaolaj tartalma szintén pusztítja a baktériumokat.

A TERMÉKCSALÁD TAGJAI

TetroBreath® Foggél 100 ml

Egyedülálló mikroszkopikus formulája mélyen behatol a nyelv papillái közé. Hatóanyaga az OXYD-8 formula, melynek hatását az aloé Vera és menta olaj egészíti ki. Emellett nátrium fluoridot is tartalmaz, amely a szuvasodás megelőzésére szolgál, de az érzékeny fogakra is jótékony hatással van. Természetes eredetűédesítoszert, Xylitol-t tartalmaz, valamint kétféle ásványi pirofoszfátot, a lepedékképződés csökkentésére. A TetroBreath® Foggélben nincs nátrium laury szulfát.


TetroBreath® Szájvíz 500 ml

A foggél után használva nagyszerűen kiegészíti annak hatását. Öblögetve és gargalizálva olyan helyekre is eljut, ahova a foggél nem tud behatolni. Hatóanyaga ugyancsak az OXYD-8 formula, menta olajjal kiegészítve.TetroBreath® Szájspray 60 ml

Összetétele megegyezik a szájvízével. Azért fejlesztették ki spray formájában is, hogy szükség esetén rendelkezésre álljon napközben, utazáskor, fontos beszélgetések előtt stb. Így könnyedén használható, amikor idő és alkalom hiányában nem áll módunkban egy több lépcsős szájápolási folyamatot végrehajtani. A legjobb hatást a három termék egyidejű használatával érhetjük el, a termékek egy rendszert alkotnak, kiegészítik egymást. A kezelési protokoll betartásával a 24 órán át tartó friss lehelet garantált.

További információ: www.frisslehelet.hu