Nincs többé protézisprobléma!

Tartós protézisrögzítés az IMTEC mini fogimplantátummalVége a billegő fogsornak, amely még a legjobb pillanatokban is elronthatja örömünket, legyen szó akár evésről, beszélgetésről vagy sportolásról.

Az IMTEC mini fogimplantátum segítségével fogorvosa 2 óra alatt elérheti, hogy az Ön alsó* fogsora tartósan és biztosan üljön. Ráadásul olyan feltételek mellett, melyek sem pénztárcáját, sem egészségét nem terhelik meg. És ami a legvonzóbb mindebben: az IMTEC Sendax MDI rendszerrel nemcsak megtarthatja régi, jól bevált fogsorát, de a mini implantátumokat akár már közvetlenül a kezelést követően terhelheti!* Teheti mindezt a legnagyobb biztonság érzésével és egy ragyogó mosollyal.


A biztonság érzése

mini implantátum

Az IMTEC Sendax MDI rendszer: a tartós protézisrögzítő, amelyben megbízhat.

  • Mindössze egy kezelés
  • Kedvező ár és azonnali terhelhetőség
  • Stabilan ülő fogsor: nem billeg, nem csúszik el
  • Nincs szükség új protézisre
  • Egyszerű ápolás
  • Nem szükséges ragasztó
  • A gumigyűrű-rendszer meggátolja a nyomáshelyek kialakulását
Végre nyugodtan beszélhet, mosolyoghat, eheti kedvenc ételeit és kedvére sportolhat.

* Felső fogsor esetén a várakozási idő a teljes terhelhetőségig 6 hét és 6 hónap között van.

Egy jobb életminőségKépzelje el, hogy egy reggel elmegy fogorvosához, alsó protézis esetén mindössze két óra alatt (természetesen előzetes időpont egyeztetését követően) beépítik Önnek a mini implantátumokat, ebédre pedig már újra kedvenc fogását fogyaszthatja. Kedvére és fesztelenül beszélhet, nevethet ismerőseivel, nyugodtabban élvezheti az élet szépségeit. Még sportolás közben is érezheti, hogy fogorvosa végre erősen rögzítette a protézist. Nem billeg, nem csúszik el. Lehetetlen? Egyáltalán nem! Az IMTEC Sendax MDI és mindössze egyetlen kezelés elég ahhoz, hogy Ön új, biztonságos érzéssel élje mindennapjait, mindezt rendkívül kedvező áron.


Forradalmi lépés a fogászatbanA fogászat beültetési módszerei az utóbbi években óriási fejlődésen mentek keresztül. Emberek százezrei nyerték vissza önbizalmukat és mosolyukat a mind igényesebb anyagok, a megbízhatóbb rendszerek és az egyre kisebb implantátumok használatának köszönhetően. Az IMTEC Sendax Mini Dental Implant (MDI) mini fogimplantátum rendszer 1,8 mm-től kezdődő átmérővel egy további mérföldkő a mini fogimplantátumok fejlődéstörténetében. Olyan pácienseknek is megfelelő, akik nem viselik el a hagyományos beültetési operációt, vagy akiknek az állcsontja nem bírja el a nagyobb implantátummal járó megterhelést.


Hogy működik az IMTEC Sendax MDI-rendszer?A Sendax MDI rendszer fő alkotóeleme egy mini titán implantátum, amely egy fog gyökeréhez hasonlít. A kutatók már mintegy 60 éve rájöttek arra, hogy a titán biológiailag semleges és nem vált ki allergiás tüneteket vagy idegentestreakciót. Évtizedes pozitív tapasztalatok - mint például csípő- és térdizületbeültetések - magukért beszélnek. A test reakciója annyira természetes, hogy az implantátum gyökérformájú nyúlványa stabilan kötődik az állcsonthoz és a szervezet azt, mint a test részét, elfogadja. A fogpótlás rögzítéséről a protézisbe beépített gumigyűrűk gondoskodnak, melyek az implantátum másik, gömbformájú végére pattannak rá. Ez a gumigyűrű-rendszer biztosítja azt, hogy a műfogsor biztosan üljön és, mint egy lengéscsillapító, csökkentse az állcsontra gyakorolt nyomást.

Hogyan helyezik be az MDI-implantátumot?Az implantátum behelyezését a fogorvos egyetlen kezelés alatt végzi el, normál helyi érzéstelenítés mellett. Az MDI implantátumot speciális, hajszálpontos technológiával és minimális beavatkozással fúrja be az állcsontba. Ez a felettébb kíméletes, csupán minimális sebképződéssel járó beültetési eljárás feleslegessé teszi a hónapokig tartó gyógyulási fázist. Helyes tisztítással és ápolással meghosszabbítható az implantátum élettartama. Az ACCESS-fogkefével egyszerű a tisztítás. Ezt a fogkefét kifejezetten implantátumok tisztításához fejlesztették ki. Ezen túlmenően még kiválóan serkenti és masszírozza is a fogínyt.


Mint a fogmosásAz ACCESS fogkefével úgy tisztíthatjuk az implantátum fejeket (gömbfejeket), mintha csak saját fogainkat tisztítanánk. Így megelőzhető a fogínygyulladás, fenntartható a működőképesség és meghosszabbodik az implantátum élettartama. Szájzuhany és elektromos fogkefe is használható az implantátum és a protézis tisztításához. Ezeket kiegészítve, a szokásos 3%-os hidrogénperoxid-oldattal is fertőtleníthetjük a protézis belső oldalát, az implantátum felületét és a fogíny szélét.


A műfogsor egyszerű használataA műfogsor behelyezéséhez fogjuk meg azt két kézzel és vezessük be a szájüregbe. Csak arra kell ügyelni, hogy a protézisben lévő foglalatok gumigyűrűi közvetlenül a gömbfejek fölé kerüljenek. Ezt követően óvatosan, de egyenletes nyomással a protézist mindkét oldalon nyomjuk rá az állcsontra. Érezni fogja, ahogy a gumigyűrűk finoman az implantátum fejekre csúsznak, majd érezhetően a helyükre pattannak. A protézis kivételéhez mindkét hüvelykujjunkat tegyük a protézis pereme alá és a két oldalon egyenletesen nyomjuk felfelé. Ebben a nyelvünkkel is segíthetünk.


Amennyiben szeretne többet megtudni erről a lehetőségről, jelentkezzen be egy ingyenes konzultációra.