Már lehetőség van a kellemetlen lehelet műszeres mérésére - Halimeter®

A halitózis okozta rossz lehelet Halimeter®-rel mérhető, kimutatható. A Halimeter® hivatalosan elismert eszköz a halitózis diagnózisának felállításához, kimutatja a leheletben lévő, a kellemetlen szagért felelős kénvegyületek koncentrációját.

Sok millió ember szenved attól, hogy kellemetlen a lehelete (halitózis). Erről a témáról senki nem beszél szívesen, mégis, manapság egyre több figyelmet fordítunk rá. Már Magyarországon is tudják kezelni a problémát az erre specializálódott fogorvosok, forduljanak hozzájuk bizalommal!

Honnan tudhatjuk, hogy halitózissal van dolgunk? Az esetek 80%-ában a rossz leheletért különböző illó kénvegyületek (VSC) a felelősek. A VSC-t a szájban és a torokban lévő baktériumok termelik. A halitózis okozta rossz lehelet Halimeter ® -rel mérhető, kimutatható. A halimeter® egy olyan készülék, amely kimutatja a leheletben lévő VSC gázok koncentrációját. A halimeter® hivatalosan elismert eszköz a halitózis diagnózisának felállításához, számos klinikai teszt bizonyítja eredményességét.

Egyszerű tesztelés a Halimeter®-rel

A lehelet mérése Halimeter®-rel nagyon egyszerű. Egy mérés 1 percnél kevesebb időt vesz igénybe. A mérést legalább háromszor meg kell ismételni, az eredmény pedig számítógépen megjeleníthető. A diagnózis felállításakor azt is megvizsgálják, hogy lehetnek-e egyéb okai a kellemetlen lehelet kialakulásának. Amennyiben halitózist diagnosztizáltak, hatékony kezelési módszerek állnak rendelkezésre. A halitózis kezelhető!

Forgalmazó: R-dent Kft.

www.fogbolt.hu

Bejelentkezés vizsgálatra a Dental Stúdióba!

www.dentalstudio.hu

Tudjon meg többet a szájszaggal kapcsolatos problémákról!

www.frisslehelet.hu